Velkommen til Eikeland Gard

Treng du overnatting eller et sted å reise på ferie til? Vi tar imot gjester som kommer alene eller gjester som trenger mange sengeplasser, vi får til det meste.

 

 

Midt i kulturlandskapet i vakre Ognedalen i Bjerkreim finn du oss. Stort og velutstyrt feriehus med 6 soverom og inntil 14 sengeplasser. Hagen er på 1,5 mål, med koselig grillhytte der ein kan hygge seg uansett vær.

 

Huset er tidlegere gardshus og ligg uskjenert til, 200 meter fra nærmeste nabo som er oss som er vertskap. Ognaelva litt 50 meter fra huset og nærmeste vann ligg 300 meter unna.

 

Vi har også ein ny leilighet med 2 soverom og 4 sengeplasser som kan leies for seg selv eller sammen med resten av huset. Leiligheten har gulvvarme og er godt utstyrt med vaskemaskin, TV og Parabol, og ellers fullt utstyrt kjøkken

Her er egen parkeringsplass og usjenert inngang i forhold til resten av huset.

 

Gratis internett som nylig er oppgradert med innlagt fiber.

 

 

 Vil du leie huset eller leiligheten kan du kontakte oss på

+47 412 88 901 eller email

 

 

Hjå oss har du fine turmuligheter på dei mange gårdsveiene. Vil du ha ein kort og fin tur, kan du gå 500 meter og få en flott utsikt over heile dalen, eller du kan velge den lange løypa på 5 km som går innom hytta ved Furevatnet. Vi tror nok du vil finne ein tur som passar for deg og dine.

Opparbeidet badeplass ved Rognvatnet, 300 meter fra huset. Kanoer og SUP brett kan lånes på forespørsel.

 

Vi som er vertskap på Eikeland driv eit aktivt gårdsbruk med melkekyr og sau. Vi har i tillegg noen få høner. Dere er hjertelig velkommen til å se korleis vi driv garden og de kan sjølvsagt treffa dyra.

Hos oss kan dere få hente egg hos hønene, kose med kalvene, eller lamma når det er sesong for dette. Det er bare å kontakta oss så kan dere få være med på fjøsstell eller få en omvisning på garden.

 

 

Er en glad i å fiske følger 2 fiskekort i øvre del av Ognaelva, der vi har fiskerett (ca 2 km på hver side) med i leia av huset. Ognaelva har fiskesesong fra 01. Juni til 10. September. Her er det ørret og laks. Best laksefiske pleier være i slutten av sesongen.

Vi har også 4 fiskevann der det er flott ørret. Desse ligg frå 300 meter til 2 km frå garden. Alle som leier huset og leiligheten kan fiska fritt her med stang.

Eikeland Gard ligg 7 km fra Bjerkreimselva som er ei av landets beste lakseelver. Her varer fiskesesongen til 20. September

 

Vi har nå kjøpt 2 helt nye Hasle kanoer som våre gjester bruke på forespørsel. Desse ligg ved Rognvatnet, men kan etter avtale også brukes andre steder.

IMG_2702

 

 

Vi ligg sentralt til for fine dagsturer som til Preikestolen, Kjerag, Blåfjellhålene eller Månafossen.

Bjerkreim har også mye å by på http:/destinasjonbjerkreim.no

Kongeparken, Jærstrendene, Jærmuseet  eller Vitenfabrikken kan vi trygt anbefale.

Innen en time kjem en til Bryne, Sandnes, Stavanger, Egersund eller Flekkefjord

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s